donderdag 3 september 2015

Barticamp festival

5 en 6 september 2015
Windkracht 10
Festival Barticamp
Locatie Kruidenhof: Mallumse Molenweg 39, 7152AT Inline afbeelding 1Eibergen.
Ik ben te gast bij ZT Kunstcollectief en exposeer samen met hun bij het Barticamp Festival. Het thema van het festival is dit jaar(in verband met het 10 jarig bestaan) Windkracht 10.
Het ZT collectief bestaat uit Johanna Mutter, Jeanine Wubbels en Martine Berkenbosch.
De gasten zijn Annette Krijnen, Katinka Hamming en ik. 
Ieder heeft  zich op eigen wijze laten inspireren door het thema Windkracht 10. Johanna vult blanke wijnflessen met aanwaaiend materiaal  (zaadjes, veertjes etc). Annette heeft een prachtige jurk van afvalplastic, die door de wind opwaait. Ikzelf maak twee grote vliegtuigen van zeildoek, gebaseerd op papieren vliegtuigjes. Jeanine maakt een veld van blauw geverfde pvc stokken die wuiven in de wind. Katinka verwerkt afgewaaide takken van de julistorm in haar werk wat uiteraard weer over insecten gaat. Ikzelf maak twee 4 meter lange vliegtuigen van zeildoek, gebaseerd op papieren vliegtuigjes. Martine heeft een installatie van kapot gewaaide paraplu skeletten.

Het Barticamp Festival vindt plaats bij de Mallumse Molen en de daar gelegen Kruidhof bij Eibergen, en is op 5 en 6 september te bezoeken van 11:00 tot 17:00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten