zaterdag 3 november 2012

Verbouwing en website Fabrieksschool
Zoals de meesten inmiddels hebben gezien wordt De Fabrieksschool momenteel grondig gerestaureerd aan de buitenkant. Het hele gebouw is ‘verstopt’ achter steigers, de ingang aan de zijkant is, met wat zoeken, nog wel toegankelijk.
Om nog beter, en gebundeld informatie te geven over activiteiten die in de Fabrieksschool door de verschillende gebruikers van het pand georganiseerd worden, hebben wij een website/blog opgestart. Hierop is informatie te vinden over de deelnemers en over de laatste ontwikkelingen rond de Fabrieksschool voor zover aan ons bekend. Deze site is te vinden op www.fabrieksschool.nl
Alle deelnemers van de fabrieksschool zijn tijdens de verbouwing gewoon open, al moet af en toe wat geïmproviseerd worden door de werkzaamheden. Voor Enjoy the Crisis Toonzaal voor Kunst geldt momenteel dat de afgelopen tijd door onzekerheden rond de verbouwing de exposities allemaal opgeschoven zijn. Aangezien er tot zover geen zekerheid gegeven kan worden dat de expositieruimte in ieder geval voor de duur van een expositie(een maand) ongemoeid gelaten zou worden, vond ik het onverantwoord om hier kunstwerken voor een expositie onder te brengen. Wel gaan andere activiteiten gewoon door, zoals daar afgelopen tijd geweest zijn: Medeorganisatie van de Powertoolrace tijdens Gogbot, de Herfstsnaai, een gezellige vrijdagmiddag/avond met herfstige hapjes en drankjes, Verder medewerking aan The Overkill, 48 uur doorlopend games-en computer festival, en Kosmos, het muziekfeest met life dj's en meer van afgelopen donderdag.
Wanneer er meer duidelijkheid is over de planning van de restauratie van de Fabrieksschool, gaan we weer verder met de maandelijkse exposities. Hierover binnenkort meer....  Als het goed is zou de restauratie klaar moeten zijn voor de kerstdagen.
Groet, Christel Burghoorn, organisator Enjoy the Crisis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten