donderdag 3 september 2015

Kookworkshop Nazomeren

Enjoy the Crisis Grow your own Food

Kookworkshop Nazomeren


Ze zeggen dat de zomer bijna voorbij is…. Hoog tijd om te genieten van de lekkere producten van het zomerseizoen. Op 12 september organiseer ik weer een kookworkshop. Het is al weer heel snel, ik schrik er zelf ook van. Maar daarom is er bij veel interesse, of bij verhindering op deze dag nog uitwijkmogelijkheid op 20 september. Laat graag zo snel mogelijk weten of je mee wilt doen.

Hoe?
Mijn manier van koken is zo puur mogelijk, zonder vlees, weinig suiker, zo min mogelijk zuivel, zo lokaal mogelijk, en veel van eigen grond of uit het wild geplukt. En tóch, of juist hierdoor heel erg lekker. Dus wees niet bang dat je iets te kort zult komen!

Wat gaan we doen?
- 14:00 uur ontvangst met thee, koffie en zelfgebakken scones, muffins of taart.
-Na de inleiding maken we een wildplukwandeling, waarbij we kunnen genieten van de nazomer-natuur, en enkele ingrediënten voor het eten kunnen verzamelen. 
-Na thuiskomst gaan we de opbrengst uitzoeken en samen met andere lekkere seizoensgroentes (deels uit eigen tuin) bereiden tot een gezamenlijke maaltijd.

Zin om mee te komen doen? Wil je eens iets anders proberen?
Schrijf je dan snel in. Het gaat in elk geval door bij 5 deelnemers.

Kosten: €50,00 per persoon.
Hiervoor krijg je thee, koffie, iets zelfgebakkens bij binnenkomst, de wildplukwandeling, de workshop, eten en de recepten om mee te nemen. Eventuele extra drankjes bij het eten tegen kleine vergoeding.

Waar is het?
foto door Ed van de Westende.
De kookworkshop wordt gehouden in ons eigen huis, tuin en keuken, gelegen aan de Pijlhovestraat 22 in Enschede. Bij mooi weer kunnen we ook buiten in de tuin eten!

Wanneer?
Zaterdag 12 september, en/of zondag 20 september. Aanvang 14:00 uur, gezamenlijk eten rond 17:30 uur, uitloop tot 20:00 uur.

Contactpersoon:
Christel Burghoorn
Contact: enjoythecrisis@gmail.com

tel: 06 28891310

Geen opmerkingen:

Een reactie posten