Op
3 mei heb ik in de winkel van Dille&Kamille Enschede een
fermenteer-workshop gegeven. Deelnemers konden proeven van verschillende
zelfgemaakte fermenteer-producten. Daarna hebben ze onder mijn
begeleiding allemaal een zuurkool en kimchi gemaakt. Verder heb ik
uitleg gegeven over het gebruik en maken van zuurdesem en Kombucha, en
konden geïnteresseerden hiervan ook een starter mee naar huis nemen om
zelf mee aan de slag te gaan.
Gezien het grote animo van aanmeldingen, is er al een nieuwe datum geprikt voor nog een Sauerpower-workshop, nl. 14 juni. Als je graag nog mee wilt doen, laat het mij weten via mail: enjoythecrisis@gmail.com
Gezien het grote animo van aanmeldingen, is er al een nieuwe datum geprikt voor nog een Sauerpower-workshop, nl. 14 juni. Als je graag nog mee wilt doen, laat het mij weten via mail: enjoythecrisis@gmail.com
Geen opmerkingen:
Een reactie posten