woensdag 20 december 2017

Kunst & Glaswerk The Xmas Collection

Dit jaar heb ik voor de decembermaand de Kunst & Glaswerk Xmas Collection in het leven geroepen. Kerststerren, Geluksscherven en Tiffany raamhangers, momenteel te koop in de kunstwinkel van Concordia (Langestraat, Enschede), bij Hartware Gallerie (Haverstraatpassage, Enschede) en bij mijzelf in mijn atelier.

Mooie glazen Tiffany kerststerren, in verschillende groottes en patronen. Keuze uit grote 12 puntige sterren, iets kleinere kompasroos-sterren, 8 puntige sterren en de kleine 6 puntige sterren. Geen één is hetzelfde, mooie kleurcombinaties, ook leuk met kerstverlichting op te hangen!
Tiffany is een techniek waarbij gewerkt wordt met koperfolie en soldeertin om glasstukjes met elkaar te verbinden. Vaak wordt dit ook glas in lood genoemd, maar er komt hier dus helemaal geen lood bij kijken. De lijntjes tussen het glas zijn ook veelal smaller dan bij gebruik van lood, waardoor het werk er sierlijker uit ziet. En dat is voor kerststerren wel een pre.



Geluksscherven te koop bij Concordia: €15,00.
Geluksscherven (Scherven brengen geluk...). Mooie stukjes glas (met brandschilderingen) om als decoratie en mini-kunstwerkje op te hangen in huis, voor het raam, in een kerststuk of in de kerstboom. Mooi om te geven, nog mooier om te krijgen! Allemaal uniek en handgemaakt.

Tiffany raamhangers. Bij Concordia: €25,00.
Glazen Tiffany raamhangers.  Kleurig fonkelend elementje om op te hangen voor het raam, boven de eettafel of in een kerststuk. Zie hoe de zon speelt met het gekleurde glas! (Niet alleen voor de kerst, dus kan het hele jaar blijven hangen.) Mooi kerstcadeau!

Kunst & Glaswerk The Xmas Collection is te koop in de kunstwinkel van Concordia (Langestraat, Enschede), bij Hartware Gallerie (Haverstraatpassage, Enschede) en bij mijzelf. De prijzen zijn op alle locaties hetzelfde.

Hier een overzichtje van verschillende sterren, en waar ze te vinden zijn. Ga vooral kijken bij Concordia en Hartware Gallerie!
Voor meer informatie, neem contact op met mijn mail: info@kunstenglaswerk.nl

Hartware Gallerie: €32,50
Concordia: €32,50
6 punt sterren: 14 cm. hoog.  €32,50
                 

















































Concordia: €32,50




 
Kompasroos-sterren: 21 cm. hoog. €50,00.

















12 punt-sterren: 38 cm. hoog. €75,00.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten