zondag 18 november 2012

Uitnodiging voor 'De Laatste Dag' gasttentoonstelling bijKunstfort Vijfhuizen

Van 14 tot en met 23 december exposeer ik samen met 9 andere Enschedese kunstenaars (kunstenaarscollectief Divide and Conquer) in het Kunstfort bij Vijfhuizenwww.kunstfort.nl
Het thema en de titel van de expositie is ‘De Laatste Dag’, gebaseerd op de einddatum van de Maya-kalender, die volgens sommigen allerlei onheil zou voorspellen. De zondvloed, het einde van de wereld zoals wij hem kennen, een nieuwe wereldoorlog, einde van ons economische systeem? Of een nieuw begin?
De expositie is te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur.
Op vrijdag 21 december (de laatste dag) houden wij van 17:00 tot 22:00 uur ter afsluiting de finissage van de expositie(Het Laatste Maal), en vieren hiermee ook deze gevreesde laatste dag.Met rond 17:00 uur een openingspraatje door Michiel van der Kaaij, vanaf 18:00 uur het ‘laatste maal’ -buffet, dj-Tineke voor muzikale ondersteuning en eventuele dansbehoeftes. Met dit eindfeest luiden wij het einde der tijden in…of zal het juist een nieuw begin zijn?
Hoe het ook zal lopen, de expositie zal na de 21ste nog tot en met zondag 23 december te bezoeken zijn.
Kunstfort Vijfhuizen ligt net onder Haarlem, en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een 135 kilometer lange verdedigingslinie die tussen 1880 en 1914 is aangelegd om de hoofdstad te beschermen. Het Kunstfort wordt sinds jaren succesvol gebruikt als centrum voor beeldende kunst en heeft een bijzondere positie in de kunstwereld.
Wij zijn erg blij dat wij op deze plek met onze expositie ‘De laatste Dag’ mogen vieren, en hopen dat u hier bij wilt zijn.
Locatie Kunstfort Vijfhuizen: 
Fortwachter 1 / Spieringweg 609
2141 EE Vijfhuizen
Voor meer informatie zie: www.kunstfort.nl
Voor meer informatie over de kunstenaars zie: www.divide-and-conquer.nu

Ik hoop u te mogen ontmoeten bij een van de openingsdagen of op de finissage van ‘De Laatste Dag’.
U bent welkom om deze uitnodiging verder te verzenden aan andere geïnteresseerden.

Vriendelijke groet, Christel Burghoorn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten