maandag 23 maart 2015

Warming up voor 28 maart Lentekriebels...

De workshop van 21 maart kon helaas door omstandigheden niet doorgaan, maar ik heb die eerste dag van de lente niet stil gezeten, en als teaser voor de 28ste hier alvast een paar plaatjes van wat we mogelijk kunnen doen, maken en eten. Wie nog wil, er zijn nog een paar plekken bij de workshop. Meld je aan zodat ik weet dat je komt, via enjoythecrisis@gmail.com. Kosten €28,00. Zie voor meer details vorige bericht op deze blog.

Mijn alternatief voor Schwarzwalder Kirsch torte:
Vruchtencake met banaan, peer, abrikozen, cacao en palmsuiker, met een vulling van verse kastanjepuree en pruimenmoes. Als leuke binnenkomer, het lekkerst wanneer ie nog warm is…
en daarna even naar buiten, kijken wat er al te vinden is aan eetbare wilde planten in het park om  de hoek. Er ligt al een mooi lente tapijt, en voorzichtig steken er al wat topjes van planten door de dorre bladeren van vorig jaar…


Succes verzekerd met verse pesto van o.a. rucola, zevenblad, paardebloemblad en knoflook. Het is nog heel jong het groen, maar daardoor wel zo fris van smaak!

Lekker met een zelfgebakken desembroodje.

Uiteindelijk gaan we een hele maaltijd maken met lente groentes, uit eigen tuin, vers uit het wild, en uit eigen vriezer(vorig jaar verzameld uit het wild).
Het wordt een feest! Om het begin van de lente te vieren. Doe je mee?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten